De Speelplank

De Pibaxa Speelplank is een natuurlijk en verantwoord geproduceerd houten speeltoestel.

Pibaxa Speelplank

Voor wie is de Pibaxa Speelplank

De Pibaxa Speelplank is ontworpen voor kinderen vanaf ca 1 jaar. Uiteraard dient deze leeftijdscategorie wel begeleid te worden door een volwassene.

Bij de kleinste gezinsleden raden wij aan de plank zo laag mogelijk te zetten. Hierdoor verminderd de glijsnelheid. Vervolgens kun je per leeftijd zelf inschatten vanaf welke hoogte de Speelplank gezet kan worden. Wij raden ten strengste aan om de Speelplank maximaal vanaf een hoogte van 60cm te plaatsen.

De maximale leeftijd voor gebruik van de Speelplank is 110 jaar, met inachtneming van een maximaal gewicht van 100 kg. Zo kan Papa of Mama ook lekker meespelen!

Natuurlijk en verantwoord geproduceerd

Zoals ons beeldmateriaal al doet vermoeden is de Speelplank voornamelijk ontworpen om als indoor glijbaan te gebruiken. Maar hier houd het niet op.

De Speelplank kan namelijk ook als racebaan gebruikt worden voor speelgoedauto’s, of wat te denken van klimplank met het Klimtouw wat je kunt vinden onder accessoires.

En wat is er nou fijner dan dat de Pibaxa Speelplank ook nog eens een natuurlijk product is. Het hout dat we gebruiken komt uit FSC bossen in Europa zodat we zowel rekening houden met de natuur als met de co2 print van transport. Uiteraard gebruiken we veilige lakken op waterbasis en het logo wordt door middel van een brandmerk in het hout gedrukt. Optimaal genieten op deze manier!

Pibaxa Speelplank

De Pibaxa Speelplank is oneindig in mogelijkheden

Naast het glijden zijn er vele leuke activiteiten te bedenken op de Speelplank. Hier een paar voorbeelden van ons, uw eigen kind zal nog veel meer mogelijkheden bedenken!

Ballenbaan

Alle ballen verzamelen en rollen maar!

BERGBEKLIMMEN

Wie kan er op blote voeten omhoogklimmen?

RACEBAAN

Welke auto komt het verst? Wie is er het eerste over de finishlijn?

STUNTBAAN

Maak van wat blokken en een boek een schans waar auto’s overheen kunnen stunten.

KEGELEN

Wie kan er met zijn bal de kegels om krijgen? Goed mikken en rollen maar!

super glijbaan! we hebben er veel plezier van!
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-06T17:20:15+02:00

Paul en Marieke

super glijbaan! we hebben er veel plezier van! Onze dochter van 1,5 kan er al zelf af (met wat toezicht wel) en onze jongen van 3 kan er goed zelf vanaf en gebruikt de plank ook als brandweer roetsjbaan om gauw beneden te komen en de brand te blussen en ander fantasiespel. Voor hem zetten we de plank soms hoger (van de tafel) zodat het wat harder gaat. Wij vinden het ook ideaal op regenachtige dagen als het niet zo lekker buiten is en je toch merkt dat ze aktie willen of voor speelplezier als er andere kinderen komen spelen. We pakken de glijbaan er zo bij en hij is ook makkelijk op te bergen, bijv. achter of onder de bank. en natuurlijk glijden we zelf ook wel eens mee
Al onze vriendjes- vinden dat je het allerleukste speelgoed hebt bedacht voor ons.
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-04T08:43:09+02:00

Taco

Hallo meneer de glijplank-uitvinder, wij -Kiki, Foppe en ook al onze vriendjes- vinden dat je het allerleukste speelgoed hebt bedacht voor ons. Een binnen-glijbaan!!We kunnen er op allerlei manier vanaf en ons speelgoed ook, vooral de autootjes. Als het buiten koud of nat weer is, halen papa en mama de glijplank te voorschijn. Meestal zo tegen de tijd dat we tegen muren op dreigen te vliegen. En ook na het eten mogen we vaak nog even glijden.Het is wel jammer dat papa of mama de plank af en toe even weg zet, omdat ze moeten stofzuigen of zo. Maar dan is het extra leuk dat ‘ie de volgende keer weer op een andere plek kan worden neergezet, want het is heel leuk om soms op de gladde vloer en soms op het zachte kleed uit te komen als je onder aan de glijbaan bent.Dank je wel en veel groeten, ook van onze mama en papa.
Echt een uitvinding, vooral als het weer het niet toelaat om buiten te spelen.
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-06T17:21:06+02:00

Barbara

Ik werk op kinderdagverblijf Tjoek-Tjoek waar wij sinds een half jaartje een glijplank hebben. Aangezien wij de verschillende leeftijden van 0-4 jaar hebben heeft Pieter-Bas ook een opstapje voor ons gemaakt waardoor ook de kleinere kinderen gebruik kunnen maken van de glijplank. De kinderen vinden het echt super en zodra ze hem zien dan willen ze glijden. Echt een uitvinding, vooral als het weer het niet toelaat om buiten te spelen. Kunnen ze even lekker de energie kwijt door te glijden. Wij zouden hem niet meer willen missen, goed idee pieter-bas!
Er wordt van alles mee gedaan en alle vriendjes vinden het ook geweldig!
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-06T17:21:51+02:00

Barbara de Snoo

Hoi Pieter-Bastiaan,De glijplank bevalt goed! Hij staat altijd in de woonkamer, en de kinderen spelen er regelmatig mee. Er wordt van alles mee gedaan en alle vriendjes vinden het ook geweldig! Voor de kinderen is het fijn dat we het langste model hebben gekozen hebben, het enige nadeel voor mij is dat hij best groot en zwaar is. Ik verwacht niet dat er iets aan stuk zal gaan, want hij is erg robuust!
Auto’s ervan af, op de buik, rug, achterstevoren, het kon niet gek genoeg!
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-04T08:45:07+02:00

Annette

Gisteren heeft Jaco zijn glijplank gekregen. Wat een succes!!! Elise herkende de plank meteen en stond te springen en te juichen: ‘Hoi, hoi, hoi, een eigen glijbaan!’ Jaco ging erop zitten en glij bewegingen maken. Echt super leuk! De hele dag zijn alle kindjes op de verjaardag zoet geweest met de glijbaan. Er zijn genoeg families die zelf een ‘echte’ glijbaan in de tuin hebben, maar daar zijn ze veel sneller op uitgekeken. De kinderen werden zelf ook steeds creatiever, een poortje maken, zodat de ander erdoorheen kan glijden, auto’s ervan af, op de buik, rug, achterstevoren, het kon niet gek genoeg! Vanmorgen heeft Jaco er ook veel mee gespeeld, we zullen vast nog heel veel plezier aan de plank beleven! Bij de volgende speelgoedmiddag neemt Elise de plank mee. (ik heb dit overlegd met haar juf, zij kende de plank al van verhalen en was erg benieuwd). Groetjes en hartelijk bedankt voor dit super idee!
Bijna altijd als de kleinkinderen op bezoek zijn wordt de plank wel in gebruik genomen.
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-04T08:46:10+02:00

Jan voogt

Na enkele maanden ervaring kan ik wel zeggen dat de Glijplank bij ons een groot succes is. Bijna altijd als de kleinkinderen op bezoek zijn wordt de plank wel in gebruik genomen. Vaak om te glijden natuurlijk, maar ook voor andere zaken. Onze kleindochter heeft ontdekt dat hij prima dienst doet als toonbank en kassa om winkeltje te spelen. Met twee stoelen en de glijplank maak ik dan in een oogwenk een complete supermarkt waar van alles te koop is. Doordat de plank netjes en glad is afgewerkt raakt er niets beschadigd en door de vorm en de anti-slip rubbers blijft hij stevig liggen, ook als het bij de kassa eens wat onstuimig toegaat. Ik voorzie dat de plank ook ingezet kan worden als knutseltafel en dergelijke. Wij zijn erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden!
Ik ben echt erg tevreden, solide en veilig vind ik de plank.
Pibaxa Speelplank
5
2017-09-06T17:18:29+02:00

Liza van Sonsbeek

Mijn kleinzoon is anderhalf en heeft eerst de kat uit de boom gekeken hoe ik zelf (…) maar ook allerlei pluchen aapjes, handpoppen en auto’s de plank afgingen. Daarna heeft ie uren lang alles uitgeprobeerd op 25 cm hoogte en de volgende ochtend was het geen probleem om vanaf 40 cm op zijn buik, op zijn rug en op zijn zitvlak steeds opnieuw de plank te nemen. Heel makkelijk aan de zijkant van de bank op te bergen en ook mijn kleindochter die pas drie maanden is heb ik inmiddels ingeseind dat het heerlijk spelen is bij oma. Ik ben echt erg tevreden, solide en veilig vind ik de plank. Een zeer succesvol speelgoed wat vele jaren mee zal gaan.
5
7
Pibaxa Speelplank

Pibaxa Speelplank Klimtouw

Speelplank + Klimtouw

€ 263,-

 

Pibaxa Speelplank Klimtouw

Klimtouw

€ 18,-

 

Pibaxa Speelplank

Speelplank

€ 245,-

 

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.